Hoe het allemaal begon

‘Neem maar mee wat jij lekker vindt,’ zeiden vrienden en familie tegen me als ik weer eens een weekend naar de Champagnestreek ging. Dat begon met een paar flesjes, toen een paar doosjes, toen een grotere auto en… toen ben ik gestart met BRUISEND.

Inmiddels heb ik een aantal champagnehuizen goed leren kennen en mag mijzelf importeur van hun champagne noemen, exclusief voor de Nederlandse markt. De huizen die ik bezoek zijn altijd ‘klein’ (max. 15 hectare wijngaard) en worden vaak gerund door een gezin of een kleine groep bevlogen champagnemakers. Die bezieling proeft u in hun betaalbare champagnes. Dat maakt ze zo uniek en zo bijzonder.

Mijn favoriete champagnes zijn gecombineerd in een doosje met zes verschillende champagnes, van Brut Tradition tot Rosé, van de verschillende huizen. Ik blijf zoeken en proeven en daarmee champagnes toevoegen aan mijn assortiment, heeft u speciale wensen laat mij dat gerust weten dan ga ik met plezier voor u op pad.

De proefdoos met 6 halve flesjes is een mooie weerspiegeling van mijn champagnereis en een uitgelezen kans om u kennis te laten maken met het mooiste dat de geselecteerde huizen te bieden hebben.

A votre santé!

Annelies Hermsen
BRUISEND

×