Horeca

De champagnes van BRUISEND zijn ook verkrijgbaar voor horeca en andere professionele gebruikers. Ik kom graag naar u toe om u en uw sommelier kennis te laten maken met het assortiment, zodat u de champagnes ook in combinatie met uw gerechten kunt proeven en zo de perfecte combinaties te maken.

Na selectie van de champagnes die u wilt gaan schenken maak ik voor u een BRUISEND champagnekaart, inclusief achtergrondinformatie over de druiven, de wijngaarden, de huizen en hun unieke champagnes. Klaar om op tafel te zetten, om uw gasten extra te informeren, adviseren en verkoop te stimuleren.

BRUISEND champagne is juist leverbaar in halve flesjes (375 ml). Hieruit schenkt u twee royale glazen en kan er nog een keer bijgeschonken worden. Fijn, want zo eindigt u de avond niet meer met halflege, geopende flessen. 

Met alle champagnemakers heb ik persoonlijk contact en is BRUISEND exclusieve importeur voor de Nederlandse markt. Gegarandeerd een unieke champagne op uw kaart.

De prijzen voor horeca verschillen van de prijzen op deze website. Afhankelijk van volume en frequentie maak ik graag een passend voorstel.

Voor nadere informatie en opvragen van prijzen kunt u een mail sturen aan info@bruisendchampagne.nl

×